Om bloggen

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftsorganisasjon og jobber blant annet for å

I denne bloggen setter fokus på saker vi engasjerer oss i. Vi vil også at den skal være en møteplass for alle som mener noe om friluftsliv, naturvern og DNTs arbeide. Gjennom bloggen ønsker vi å oppnå:

Snakk med oss!
Vi ønsker gode innspill og diskusjoner om DNTs arbeide. Bruk kommentarfeltet under de enkelte innleggene og legg igjen dine spørsmål eller meninger. Alle er velkomne til å delta i diskusjonen. Kommentarer som er spam eller kan oppleves som sjikane, vil imidlertid bli fjernet.

Se hvem som skriver for DNTs blogg

Du kan også kontakte Den Norske Turistforening på e-post info@turistforeningen.no eller telefon 4000 1868.  Besøk også våre nettsider